Wie is de Mol? trapt af met iets meer dan drie miljoen kijkers

De eerste uitzending van Wie is de Mol? is het best bekeken programma van de zaterdagavond. Er keken meer dan drie miljoen mensen naar de eerste aflevering van het twintigste seizoen, blijkt uit de gepubliceerde kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De seizoensopening van vorig jaar trok 2,9 miljoen kijkers, een aantal dat het programma drie opeenvolgende weken vast wist te houden. Het recordaantal kijkers van WIDM staat op 3,5 miljoen kijkers. Dat werd vorig jaar behaald tijdens de ontknoping.

Dit jaar doen onder anderen Miljuschka Witzenhausen, Leonie ter Braak en Tina de Bruin mee. Het spel wordt dit seizoen opgenomen in China, wat de programmamakers op kritiek van Amnesty International kwam te staan.

Naar het napraatprogramma MolTalk, met het nieuwe presentatieduo Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg, keken bijna 1,2 miljoen mensen. Andere veelbekeken programma’s op de zaterdagavond waren het NOS Journaal van 20.00 uur (2,3 miljoen kijkers) en het consumentenprogramma Kassa (bijna 1,3 miljoen kijkers).

Bron:

REACTIE TOEVOEGEN

Klik hier om een reactie te plaatsen