Ferrari loopt blauwtje bij Lewis Hamilton

© Mercedes

Lewis Hamilton heeft op de donderdag in Italië te verstaan gegeven dat hij zijn carrière als ‘vol’ kan beschouwen, ook als hij niet voor Ferrari heeft gereden.

Er wordt weleens gesproken over de vermeende wens van Lewis Hamilton om ooit voor Ferrari in de Formule 1 te rijden. Hamilton erkent dat hij Ferrari een mooi merk vindt, maar kan zijn carrière ook als volwaardig beschouwen als hij nooit voor het team zou komen te rijden.

“Ik denk dat als ik nooit voor Ferrari zou komen te rijden ik daar niet teleurgesteld over kán zijn, ik weet dan immers niet wat ik zou missen”, zo begint de Mercedes-veteraan.

“Bovendien heb ik Ferrari’s in mijn bezit om mee over de openbare wegen te rijden”, vervolgt Lewis Hamilton in gesprek met de internationale media, waaronder RacingNews365. “Ik weet echter niet of Ferrari op sportief vlak deel uitmaakt van mijn toekomstplannen.”

“Ik hou van de kleur en de passie van de fans van Ferrari, maar ook als ik mijn loopbaan bij Mercedes afsluit, kan ik voor de volle honderd procent tevreden zijn met mijn carrière. Als je voor Mercedes werkt, maak je voor de rest van je carrière namelijk deel uit van die familie”, zo toont de wereldkampioen zich loyaal naar zijn huidige werkgever.

Totaal 0 Votes
0%

Waarom?

+ = Verifiëren dat jij een mens bent?

Share
Laat een reactie achter

DealPRESS.eu