Dionne Stax verlaat NOS

Dionne Stax

Nieuwslezeres Dionne Stax verlaat de NOS en stapt over naar AvroTros. Ze zal verschillende televisieprogramma’s en een nieuw radioprogramma gaan presenteren. “Ik voel dat ik klaar ben voor een nieuwe stap”, zegt Stax. “Door het brede aanbod van de programma’s van AvroTros kan ik nog meer van mezelf laten zien.”

Stax (34) zegt de NOS dankbaar te zijn. “Ik vind het ongelooflijk spannend om het warme bad van de NOS na twaalf jaar te verlaten. Ik kijk terug op vele mooie en bijzondere momenten en ben de NOS erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen.”

Stax presenteerde behalve het NOS-journaal ook diverse thema-uitzendingen en verkiezingsprogramma’s, zoals Nederland kiest, rond de Tweede Kamerverkiezingen. 

Uitstekend en veelzijdig

De AvroTros is blij met de komst van Stax en noemt haar een ‘uitstekende en veelzijdige presentatrice’. Met haar transfer komt Stax nadrukkelijk in beeld voor de presentatie van het Eurovisiesongfestival, dat volgend jaar in Nederland plaatsvindt. AvroTros is medeorganisator van dat evenement.

Stax begint in oktober bij de omroep. Ze neemt de presentatie van DNA Onbekend op zich en presenteert samen met Toine van Peperstraten een nieuw doordeweeks radioprogramma. Het radioprogramma zal vanaf 1 januari te beluisteren zijn op Radio 1.

https://www.instagram.com/p/Bypi7r_ia70/

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *