BN’ers For One Night Only toch niet ‘he-le-maal naakt’

For-One-Night-Only-he-le-maal-naakt. © Cornelie Tollens

Sander Lantinga, Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Peter Faber, Jan Versteegh en Kenzo Alvare maakten veel tongen los op social media met hun striptease-act in het Net 5-programma For One Night Only: he-le-maal naakt. Eindelijk gingen ze dan uit de kleren, alleen was dat helaas niet voor iedereen zichtbaar. De show trok 813.000 kijkers.

De mannen wilden met deze éénmalige dansact a la The Full Monty, de bekende film waarin zes werkloze metaalarbeiders besluiten een striptease-act te doen om geld te verdienen, op ludieke wijze aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Toen het langverwachte moment eenmaal was aangebroken tegen het einde van de twee uur durende uitzending, sloegen op Twitter zo’n beetje alle stoppen door. Maar niet vanwege de beloofde ‘full monty’.

De mannen gingen alleen frontaal naakt voor een select gezelschap in een theaterzaal. De tv-kijker moest het doen met  een weinig en tegelijkertijd alles verhullend gouden onderbroekje. En toen dat toch sneuvelde een marinepet, klappende handen en felle spotlights voor de nodige tegenlicht. Voor velen een kleine deceptie. 

Het initiatief van de heren werd in elk geval wel gewaardeerd. Ook de indringende verhalen van mannen  die zijn getroffen door prostaat- of teelbalkanker, onder wie acteur en choreograaf Barrie Stevens, maakten emoties los.

,,Jullie doen een geweldige act voor een goed doel!”, schrijft de een op Twitter. ,,Toffe groep ook zo samen! Diep respect dat jullie dit allemaal doen!” Tikt een ander. ,,Echt helden zijn het! I love it! Zit hier hardop re lachen. Toppers! Humor met serieuze boodschap.”

Bron:

REACTIE TOEVOEGEN

Klik hier om een reactie te plaatsen